KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Žebrácká kašeKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 500 g libového vepřového bůčku • 250 g vařených krup • 150 g vepřové krve • 50 g škvarků • 1 cibule • vývar • sůl • mletý pepř • mleté nové koření • majoránka • drcený kmín Recept žebrácká kaše připravíme takto:
Maso a škvarky umeleme, přidáme uvařené kroupy, krev, koření, podle potřeby trochu vývaru a dobře promícháme s osmaženou cibulkou. Směs dáme do pekáče a ve vyhřáté troubě pečeme. Občas promícháme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Žebrácká kaše nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bramborová kaše s tvarohem Holandská bramborová kaše Hrachová kaše II Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem Krupicová kaše Maková ovesná kaše Ovesná kaše s jahodami Ovesná kaše s ovocem Pohanková kaše s ořechy a rozinkami Pohanková kaše se švestkami Pohanková kaše se švestkami II Postní kaše Vločkovo-zeleninová kaše Zapečená bramborová kaše Zapečená jáhlová kaše s ovocem |
|