KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vietnamské vepřové závitky

Kategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla

Na recept vietnamské vepřové závitky potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 g rýžových těstovin (namočených podle návodu a nakrájených)
   • 3 lžíce namočených a nakrájených jidášových uch
   • 200 g mletého vepřového
   • 2 nasekané šalotky
   • 2 lžíce rybí omáčky
   • rýžový papír
   • olej
Recept vietnamské vepřové závitky připravíme takto:
Těstoviny, jidášovo ucho, mleté maso, nasekanou šalotku a rybí omáčku pečlivě promícháme a rozmixujeme (můžeme přidat případně lžíci kukuřičné mouky, aby náplň byla hladší, ale není to nutné). Rýžový papír namočíme, okapeme, opatrně aby se nepotrhal rozložíme, dáme na každý náplň, založíme okraje aby se nevysypala a utočíme závitky. Usmažíme je v hlubokém oleji do zlatova, vyndáme, necháme okapat a ještě jednou ve vyšší teplotě osmažíme, aby byly křupavé.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!