KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Vietnamské vepřové závitkyKategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla![]() • 60 g rýžových těstovin (namočených podle návodu a nakrájených) • 3 lžíce namočených a nakrájených jidášových uch • 200 g mletého vepřového • 2 nasekané šalotky • 2 lžíce rybí omáčky • rýžový papír • olej Recept vietnamské vepřové závitky připravíme takto:
Těstoviny, jidášovo ucho, mleté maso, nasekanou šalotku a rybí omáčku pečlivě promícháme a rozmixujeme (můžeme přidat případně lžíci kukuřičné mouky, aby náplň byla hladší, ale není to nutné). Rýžový papír namočíme, okapeme, opatrně aby se nepotrhal rozložíme, dáme na každý náplň, založíme okraje aby se nevysypala a utočíme závitky. Usmažíme je v hlubokém oleji do zlatova, vyndáme, necháme okapat a ještě jednou ve vyšší teplotě osmažíme, aby byly křupavé. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vietnamské vepřové závitky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Balkánské vepřové kotlety Čínské vepřové v karamelu Dušené vepřové koleno Dušené vepřové kotlety Dušené vepřové ledvinky Fazolové závitky Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry Hovězí plněné závitky Hovězí závitky plněné slaninou Hovězí závitky s cibulovou náplní Hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky Chop-Suey z vepřového masa Kantonské kuřecí závitky Kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa Krůtí závitky |
|