KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vídeňské filé

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept vídeňské filé potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 tenké porce rybího filé
   • 5 dkg
   • slaniny
   • 8 dkg sterilovaných okurek
   • máslo
   • 1,5 dcl kysané smetany
   • sůl
   • hořčice
   • 5 dkg tvrdého sýra
   • citron
Recept vídeňské filé připravíme takto:
Opláchnuté porce rybího filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Jednu porci vložíme do tukem vymazaného kastrolku, pokapeme trochu rozmíchané smetany, poklademe plátkem slaniny, hořčicí a jemně pokrájenou okurkou, na ni položíme druhou porci, potřeme ji hořčicí, opět poklademe plátky slaniny, okurkou a hořčicí a stejně tak i další porce. Nakonec přelijeme smetanou a pečeme půl hodiny ve středně vyhřáté troubě. Při dopékání posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s opečenými brambory.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!