KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Vepřový guláš na pivěKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 500 g vepřové plece • 3 stroužky česneku • 5 cibulí • 250 ml světlého piva • 2 lžíce sádla • 2 lžíce kečupu • kmín • pepř • sůl • 2 plátky chleba Recept vepřový guláš na pivě připravíme takto:
Cibuli a česnek očistíme a nasekáme najemno. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. Na sádle necháme zesklovatět cibuli s česnekem. Přidáme maso a restujeme. Opečené maso okořeníme, osolíme a podlijeme částí piva. Ve zbylém pivu rozmícháme najemno nakrájený chléb a když se guláš trochu vypeče, tak k němu pivo s chlebem přilijeme. Vepřový guláš na pivě pomalu dusíme doměkka asi 1 hodinu. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké, chuť omáčky zjemníme kečupem. Vepřový guláš na pivě podáváme nejlépe teplý. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřový guláš na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou Bramborový guláš se zeleninou |
|