KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vepřový guláš na pivě

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Na recept vepřový guláš na pivě potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřové plece
   • 3 stroužky česneku
   • 5 cibulí
   • 250 ml světlého piva
   • 2 lžíce sádla
   • 2 lžíce kečupu
   • kmín
   • pepř
   • sůl
   • 2 plátky chleba
Recept vepřový guláš na pivě připravíme takto:
Cibuli a česnek očistíme a nasekáme najemno. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. Na sádle necháme zesklovatět cibuli s česnekem. Přidáme maso a restujeme. Opečené maso okořeníme, osolíme a podlijeme částí piva. Ve zbylém pivu rozmícháme najemno nakrájený chléb a když se guláš trochu vypeče, tak k němu pivo s chlebem přilijeme. Vepřový guláš na pivě pomalu dusíme doměkka asi 1 hodinu. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké, chuť omáčky zjemníme kečupem. Vepřový guláš na pivě podáváme nejlépe teplý.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!