KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso s vejci a bramborem

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Na recept vepřové maso s vejci a bramborem potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřového ramínka
   • sůl
   • 80 g másla
   • 20 g cibule
   • 500 g brambor
   • 4 vejce
   • pepř
   • zelená petrželka
Recept vepřové maso s vejci a bramborem připravíme takto:
Vepřové maso nakrájíme na stejné kousky. V hrnci usmažíme do růžova na másle nadrobno nasekanou cibulku, do ní vložíme maso, osolíme a dusíme tak dlouho, až šťáva na mase vysmahne. Pak je podlijeme horkou vodou a udusíme skoro do měkka. Vzniklou omáčku opět vysmahneme a vmícháme do ní uvařené, oloupané a nakrájené na větší kostky brambory. Do toho přimícháme rozmíchaná vajíčka, osolíme, opepříme, lehce promícháme a opečeme do růžova. Podáváme posypané zelenou petrželkou.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!