KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso pečené na kmíně

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Na recept vepřové maso pečené na kmíně potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g vepřové krkovičky
   • 2 lžičky mletého kmínu
   • sůl
   • pepř
   • 1 lžíce kečupu
   • 30 g hladké mouky
   • 50 g sádla
Recept vepřové maso pečené na kmíně připravíme takto:
Krkovičku opečeme vcelku na rozpáleném sádle ze všech stran. Potom osolíme, opepříme, posypeme kmínem, podlijeme vodou, zakryjeme a v předehřáté troubě upečeme do měkka (podle potřeby podléváme horkou vodou). Krátce před dopečením maso odkryjeme, přidáme kečup a necháme odkryté dopéct. Upečené maso vyndáme, šťávu přecedíme, zahustíme moukou a vaříme ještě asi 20 minut. Hotové maso nakrájíme na plátky a přelijeme omáčkou. Podáváme s vařenými brambory.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!