KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Vepřové maso na švestkáchKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 500 g vepřové kýty • 3 pórky • 250 g sušených švestek • sůl • pepř • hladká mouka • olej Recept vepřové maso na švestkách připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Potom přidáme nakrájený pórek, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme domäkka. K mäsu přidáme rozpůlené švestky bez pecek a dusíme, dokud nezměknou. Měkké maso vyndáme a šťávu s pórkem a a švestkami rozmixujeme. Podávame s rýžou nebo vařenými bramborami, přelité omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso na švestkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bavorský masový kotlík Beraní maso na česneku Bosenské masové kuličky Burgundské hovězí maso Dalmátské dušené hovězí maso Drůbeží maso v alobalu Dušené hovězí maso na houbách Dušené hovězí maso s křenem Dušené klokaní maso Dušené kozí maso Dušené skopové maso Dušené sójové maso s mrkví Dušené srnčí maso Dušené telecí maso Dušené telecí maso II |
|