KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso na švestkách

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Na recept vepřové maso na švestkách potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřové kýty
   • 3 pórky
   • 250 g sušených švestek
   • sůl
   • pepř
   • hladká mouka
   • olej
Recept vepřové maso na švestkách připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Potom přidáme nakrájený pórek, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme domäkka. K mäsu přidáme rozpůlené švestky bez pecek a dusíme, dokud nezměknou. Měkké maso vyndáme a šťávu s pórkem a a švestkami rozmixujeme. Podávame s rýžou nebo vařenými bramborami, přelité omáčkou.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!