KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vepřová játra na majoránce

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Na recept vepřová játra na majoránce potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřových jater
   • 1 velká cibule
   • 100 g sádla
   • mletý pepř
   • kmín
   • majoránka
   • sůl
Recept vepřová játra na majoránce připravíme takto:
Opláchnutá a osušená játra nakrájíme na hranolky, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, vložíme na ni připravená játra, opepříme je, okořeníme drceným kmínem a rychle za stálého míchání opečeme. Do hotových jater vmícháme rozdrcenou majoránku a podle potřeby je těsně před podáváním osolíme. Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!