KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Vepřová játra na majoránceKategorie: hlavní jídla, vnitřnosti![]() • 600 g vepřových jater • 1 velká cibule • 100 g sádla • mletý pepř • kmín • majoránka • sůl Recept vepřová játra na majoránce připravíme takto:
Opláchnutá a osušená játra nakrájíme na hranolky, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, vložíme na ni připravená játra, opepříme je, okořeníme drceným kmínem a rychle za stálého míchání opečeme. Do hotových jater vmícháme rozdrcenou majoránku a podle potřeby je těsně před podáváním osolíme. Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra na majoránce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Andaluzská vepřová játra Anglická telecí játra Anglická vepřová játra Arabská hovězí játra Berlínská játra Čertovská kuřecí játra Čínská játra Ďábelská játra Drůbeží játra na cibulce Drůbeží játra na jehle Drůbeží játra na kari Drůbeží játra na medu Drůbeží játra na pikantní způsob Drůbeží játra na víně Drůbeží játra se smetanou |
|