KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vepřová játra na jalovci

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Na recept vepřová játra na jalovci potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg vepřových jater
   • slanina
   • šlehačka
   • olej
   • hladká mouka
   • mletá paprika
   • jalovec
   • bobkový list
   • sůl
Recept vepřová játra na jalovci připravíme takto:
Játra nakrájíme na nudličky, zaprášíme hladkou moukou a sladkou paprikou a opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, jalovec a bobkový list, podlijeme trochou červeného vína a dusíme pod pokličkou asi 10 - 15 minut. Potom dusíme bez pokličky, aby nám šťáva zhoustla. Osolíme, před dokončením zalijeme šlehačkou, vyjmeme koření a podáváme.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!