KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Vepřová játra na jalovciKategorie: hlavní jídla, vnitřnosti![]() • 0,5 kg vepřových jater • slanina • šlehačka • olej • hladká mouka • mletá paprika • jalovec • bobkový list • sůl Recept vepřová játra na jalovci připravíme takto:
Játra nakrájíme na nudličky, zaprášíme hladkou moukou a sladkou paprikou a opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, jalovec a bobkový list, podlijeme trochou červeného vína a dusíme pod pokličkou asi 10 - 15 minut. Potom dusíme bez pokličky, aby nám šťáva zhoustla. Osolíme, před dokončením zalijeme šlehačkou, vyjmeme koření a podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra na jalovci nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Andaluzská vepřová játra Anglická telecí játra Anglická vepřová játra Arabská hovězí játra Berlínská játra Čertovská kuřecí játra Čínská játra Ďábelská játra Drůbeží játra na cibulce Drůbeží játra na jehle Drůbeží játra na kari Drůbeží játra na medu Drůbeží játra na pikantní způsob Drůbeží játra na víně Drůbeží játra se smetanou |
|