KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Vepřová játra na cibulceKategorie: hlavní jídla, vnitřnosti![]() • 500 g vepřových jater • 150 g cibule • 60 g sádla • 40 g hladké mouky • sůl • kmín • mletý pepř • vývar Recept vepřová játra na cibulce připravíme takto:
Játra omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, pak přidáme játra, posypeme kmínem a mletým pepřem a pod pokličkou pomalu dusíme. Hotová játra posypeme moukou, podlijeme vývarem, ještě chvilku dusíme. Podle chuti osolíme. Vepřová játra na cibulce podáváme s rýží nebo s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra na cibulce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Andaluzská vepřová játra Anglická telecí játra Anglická vepřová játra Arabská hovězí játra Berlínská játra Čertovská kuřecí játra Čínská játra Ďábelská játra Drůbeží játra na cibulce Drůbeží játra na jehle Drůbeží játra na kari Drůbeží játra na medu Drůbeží játra na pikantní způsob Drůbeží játra na víně Drůbeží játra se smetanou |
|