KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Vepřová játra na česnekuKategorie: hlavní jídla, vnitřnosti![]() • 600 g vepřových jater • 1 červená cibule • 1 svazek jarní cibulky • 5 stroužků česneku • sádlo • hladká mouka • sojová omáčka • 50 ml červeného vína • 200 ml vývaru Recept vepřová játra na česneku připravíme takto:
Nakrájená játra na nudličky opečeme na sádle, přidáme cibuli a česnek nadrobno nasekaný a orestujeme. Zaprášíme moukou, zasmahneme, podlijeme vínem a vývarem a dusíme asi 10 minut. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem. Podáváme posypané nasekanou jarní cibulkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Aljašská treska na česneku Andaluzská vepřová játra Anglická telecí játra Anglická vepřová játra Arabská hovězí játra Bažant na česneku Beraní maso na česneku Berlínská játra Čertovská kuřecí játra Čínská játra Ďábelská játra Drůbeží játra na cibulce Drůbeží játra na jehle Drůbeží játra na kari Drůbeží játra na medu |
|