KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vánoční pstruh

Kategorie: hlavní jídla, vánoční jídla

Na recept vánoční pstruh potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi
   • 50 g oloupaných mandlí
   • 1 cibule
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • citronová šťáva
   • rostlinný olej
   • 1 lžíce worchestrové omáčky
   • zelená petrželová nať
Recept vánoční pstruh připravíme takto:
Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, pokapeme citronovou šťávou, krátce osmahneme na rozehřátém rostlinném oleji, vyndáme a uchováme v teple. Ve výpeku osmahneme cibule nakrájenou na kolečka a mandle, přimícháme lžíci worchestrové omáčky, vložíme zpět osmahnuté pstruhy a opékáme doměkka. Podáváme ozdobené kousky zelené petrželové natě.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!