KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Vaječné ragú

Kategorie: hlavní jídla

Na recept vaječné ragú potřebujeme tyto suroviny:

   • 8 vařených vajec
   • 1 konserva tuňáka ve vlastní šťávě
   • 2 cibule
   • 1 svazek pažitky
   • 0,5 l vývaru
   • 0,5 l mléka
   • 3 lžíce rostlinného oleje
   • 3 lžíce hladké mouky
   • 2 lžíce kaparů
   • sůl
   • bílý mletý pepř
Recept vaječné ragú připravíme takto:
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, zasypeme moukou a necháme zpěnit. Pak postupně za stálého míchání přiléváme studené mléko a vývar, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 5 minut. Potom přidáme nasekanou pažitku, scezeného tuňáka, na šestinky nakrájená vejce a kapary a prohřejeme. Dochutíme solí a pepřem. Vaječné ragú podáváme nejlépe s vařenými brambory.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!