KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Úhoř s čertovou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept úhoř s čertovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • Úhoř
   • sůl
   • pepř
   • hladká mouka
   • vejce
   • strouhanka
   • na čertovu omáčku: majonéza + lák od okurek + celý pepř + kuličky jalovce + trocha octa + cibule + pálivá hořčice + chilli + špetka cukru
Recept úhoř s čertovou omáčkou připravíme takto:
Čertova omáčku připravíme následovně: majonézu slabě rozředíme okurkovým lákem a dobře rozšleháme na jemnou omáčku. V trošce octa povaříme asi půl lžičky celého pepře a několik zrnek jalovce, pak vše vyndáme a roztlučeme. Přidáme to do omáčky s jemně nakrájenou cibulkou, pálivou hořčicí, chilli a troškou cukru a rozmícháme.
Úhoře uvařeného v osolené vodě necháme vychladnout, dobře ho opepříme, obalíme v trojobalu (jako řízek) a usmažíme.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!