KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Tuňákové karbanátky

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept tuňákové karbanátky potřebujeme tyto suroviny:

   • 10 slaných krekrů
   • 200 g sterilované kukuřice
   • 1 malá cibule
   • 6 lžic majonézy
   • šťáva z půlky citrónu
   • 100 g mraženého hrášku
   • 400 g konzervovaného tuňáka
   • 1 lžíce slunečnicového oleje
   • sůl
   • pepř
Recept tuňákové karbanátky připravíme takto:
Krekry nahrubo rozlámeme, vsypeme do kuchyňského robou i s kukuřicí a rozmixujeme na hrubší směs, kterou přendáme do mísy, vmícháme cibuli, majonézu a citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Přidáme hrášek a tuňáka, dochutíme solí a pepřem, hmotu rozdělíme na 8 dílů a vytvarujeme rybí karbanátky, které smažíme na oleji dozlatova.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!