KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Tuňákové karbanátkyKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 10 slaných krekrů • 200 g sterilované kukuřice • 1 malá cibule • 6 lžic majonézy • šťáva z půlky citrónu • 100 g mraženého hrášku • 400 g konzervovaného tuňáka • 1 lžíce slunečnicového oleje • sůl • pepř Recept tuňákové karbanátky připravíme takto:
Krekry nahrubo rozlámeme, vsypeme do kuchyňského robou i s kukuřicí a rozmixujeme na hrubší směs, kterou přendáme do mísy, vmícháme cibuli, majonézu a citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Přidáme hrášek a tuňáka, dochutíme solí a pepřem, hmotu rozdělíme na 8 dílů a vytvarujeme rybí karbanátky, které smažíme na oleji dozlatova. V naší kuchařce bylo kromě receptu Tuňákové karbanátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Altajské karbanátky Bramborové karbanátky se zeleninou Brokolicové karbanátky Cuketové karbanátky Dánské karbanátky Dánské rybí karbanátky Fazolové karbanátky Houbové karbanátky Houbové karbanátky II Houbové karbanátky III Houbové karbanátky IV Hrachové karbanátky Jarní karbanátky Jehněčí karbanátky Kari karbanátky |
|