KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Telecí maso s cibulí

Kategorie: hlavní jídla, telecí maso

Na recept telecí maso s cibulí potřebujeme tyto suroviny:

   • 850g kulaté telecí plece
   • 250g vařených bílých fazolí cannellini
   • 3 červené cibule
   • 2 mrkve
   • 1 stonek řapíkatého celeru
   • citron
   • kousek pórku
   • suché bílé víno
   • majoránka
   • tymián
   • olej extravirgine
   • sůl
   • pepř
Recept telecí maso s cibulí připravíme takto:
Nechte cca 15 minut vařit vývar z mrkve, pórku, stonku celeru, špetky tymiánu, špetky majoránky, 2 kousků citronové kůry, a 500ml vína. Poté do vývaru přidejte telecí maso a nechte jej vařit další 2 hodiny. Vývar odstavte z ohně a nechte v něm maso vychladnout. Vychladlé telecí rozeberte na jemné kousky a podávejte s na plátky nakrájenou cibulí a fazolemi. Nakonec ochuťte olejem, osolte a opepřete.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!