KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Tatranský guláš

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Na recept tatranský guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g předního hovězího masa
   • 50 g slaniny
   • 100 g žampionů
   • 150 g cibule
   • 250 g smetany
   • 50 g hladké mouky
   • tuk
   • 5 dcl vody
   • sůl
   • celý pepř
   • nové koření
   • bobkový list
Recept tatranský guláš připravíme takto:
Nakrájenou slaninu a cibuli osmahneme na tuku dorůžova, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, osolíme, přidáme pepř, nové koření a bobkový list a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, vlijeme smetanu a krátce povaříme. Potom přecedíme na maso, přidáme nakrájené na tuku podušené žampiony, ještě krátce povaříme a dochutíme. Tatranský guláš podáváme s knedlíkem nebo s rýží.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!