KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Rybářský gulášKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 300 g mníka • 300 g vepřového bůčku • 50 g cibule • 100 g rajčat • sůl • půl lžičky pepře • 1 lžíce papriky Recept rybářský guláš připravíme takto:
Vepřové maso umeleme, rozškvaříme, přidáme nadrobno nakrájené maso mníka bez kůže a kostí, nakrájená rajčata, nastrouhanou cibuli, koření a sůl a dusíme 10 minut. Podle potřeby podlijeme horkou vodou. Na konci dušení má být štáva téměř vysmahlá. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybářský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou Bramborový guláš se zeleninou |
|