KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Rizoto janovskéKategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla![]() • 200 g mletého masa • 4 lžíce másla • kousek celeru • 2 karotky • 2 cibule • 1 sklenka bílého vína • sůl • mletý pepř • kari • dobromysl • 300 g rýže • 4 dl vývaru • 6 lžic strouhaného sýra • petrželka Recept rizoto janovské připravíme takto:
Maso osmahneme na másle spolu s pokrájenou zeleninou zalijeme vínem, osolíme, přidáme koření a čtvrt hodiny podusíme. Pak přidáme rýži, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Nakonec promícháme se sýrem a petrželkou a podáváme s hlávkovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rizoto janovské nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Rizoto houbové Rizoto kari s majoránkou Rizoto na pivu Rizoto po milánsku Rizoto po římsku Rizoto s husími drůbky Rizoto s krevetami a paprikou Rizoto s kuřecím masem a zeleninou Rizoto s liškami Rizoto s mořskými plody Rizoto s pórkem a arašídy Rizoto s rajčaty a olivami Rizoto s rybou v rajčatovém protlaku Rizoto s tuňákem Rizoto se šunkou a hráškem |
|