KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pstruh s bylinkovou omáčkouKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 4 filety ze pstruha • 75 g másla • 150 ml smetany • 3 lžíce petrželky • 1 lžíce bazalky • snítka šalvěje • snítka rozmarýnu • sůl • bílý pepř. Recept pstruh s bylinkovou omáčkou připravíme takto:
Pstruha zprudka opečeme na másle, pak vyjmeme, do výpeku dáme nasekané bylinky, restujeme asi 3 minuty, přidáme smetanu a dochutíme solí a bílým pepřem. Hotového pstruha přelejeme bylinkovou omáčkou a podáváme s bramborem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh s bylinkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bramborové noky s omáčkou ze sýra Brambory s houbovou omáčkou Brambory s ředkvičkovou omáčkou Candát s cibulovou omáčkou Candát s jemnou petrželkovou omáčkou Celer s houbovou omáčkou Dušená ryba se smetanovou omáčkou a hřiby Dušené kuře s bílou omáčkou Fazolky se smetanovou omáčkou Fettucine s houbami a rajčatovou omáčkou Fettucine s oříškovou omáčkou Gnocchi s tvarohovou omáčkou Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou Halušky s rajčatovou omáčkou Houbové palačinky se sýrovou omáčkou |
|