KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh s bylinkovou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept pstruh s bylinkovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 filety ze pstruha
   • 75 g másla
   • 150 ml smetany
   • 3 lžíce petrželky
   • 1 lžíce bazalky
   • snítka šalvěje
   • snítka rozmarýnu
   • sůl
   • bílý pepř.
Recept pstruh s bylinkovou omáčkou připravíme takto:
Pstruha zprudka opečeme na másle, pak vyjmeme, do výpeku dáme nasekané bylinky, restujeme asi 3 minuty, přidáme smetanu a dochutíme solí a bílým pepřem. Hotového pstruha přelejeme bylinkovou omáčkou a podáváme s bramborem.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!