KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh po mlynářsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept pstruh po mlynářsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 vykuchané pstruhy
   • šťáva z 1 citronu
   • 80 g másla
   • 50 g polohrubé mouky
   • sůl
   • pepř
   • nahrubo nasekaná petrželka
Recept pstruh po mlynářsku připravíme takto:
Pstruhy důkladně omyjeme zevnitř i zvenku, potřeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a v pánvi na rozpuštěném másle 10-15 minut osmahneme dozlatova. Pak je vyjmeme a posypeme petrželkou. Pstruhy podáváme s vařenými brambory.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po mlynářsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Kapr po mlynářsku   Pstruh na grilu   Pstruh na grilu II   Pstruh na houbách   Pstruh na hřibech   Pstruh na mandlích   Pstruh na másle   Pstruh na másle a víně   Pstruh na modro   Pstruh na roštu   Pstruh na rozmarýnu   Pstruh na sardeli   Pstruh na slanině   Pstruh na slanině II   Pstruh na smetaně  




©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!