KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pstruh po mlynářskuKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 4 vykuchané pstruhy • šťáva z 1 citronu • 80 g másla • 50 g polohrubé mouky • sůl • pepř • nahrubo nasekaná petrželka Recept pstruh po mlynářsku připravíme takto:
Pstruhy důkladně omyjeme zevnitř i zvenku, potřeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a v pánvi na rozpuštěném másle 10-15 minut osmahneme dozlatova. Pak je vyjmeme a posypeme petrželkou. Pstruhy podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po mlynářsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Kapr po mlynářsku Pstruh na grilu Pstruh na grilu II Pstruh na houbách Pstruh na hřibech Pstruh na mandlích Pstruh na másle Pstruh na másle a víně Pstruh na modro Pstruh na roštu Pstruh na rozmarýnu Pstruh na sardeli Pstruh na slanině Pstruh na slanině II Pstruh na smetaně |
|