KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh po kyjevsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept pstruh po kyjevsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi
   • 40 g másla
   • 20 g kaparů
   • 2 vejce
   • 160 g oleje
   • petrželka
   • citrónová šťáva
   • sůl
   • hladká mouka
   • strouhanka
Recept pstruh po kyjevsku připravíme takto:
Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, znovu v mouce a vejci a nakonec ve strouhance a smažíme zvolna v rozpáleném oleji.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Candát po kyjevsku   Pstruh na grilu   Pstruh na grilu II   Pstruh na houbách   Pstruh na hřibech   Pstruh na mandlích   Pstruh na másle   Pstruh na másle a víně   Pstruh na modro   Pstruh na roštu   Pstruh na rozmarýnu   Pstruh na sardeli   Pstruh na slanině   Pstruh na slanině II   Pstruh na smetaně  




©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!