KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pstruh po kyjevskuKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 4 pstruzi • 40 g másla • 20 g kaparů • 2 vejce • 160 g oleje • petrželka • citrónová šťáva • sůl • hladká mouka • strouhanka Recept pstruh po kyjevsku připravíme takto:
Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, znovu v mouce a vejci a nakonec ve strouhance a smažíme zvolna v rozpáleném oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Candát po kyjevsku Pstruh na grilu Pstruh na grilu II Pstruh na houbách Pstruh na hřibech Pstruh na mandlích Pstruh na másle Pstruh na másle a víně Pstruh na modro Pstruh na roštu Pstruh na rozmarýnu Pstruh na sardeli Pstruh na slanině Pstruh na slanině II Pstruh na smetaně |
|