KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pstruh na mandlíchKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 4 pstruzi • 60 g másla • 50 g hladké mouky • 0,1 l mléka • 1 citrón • 50 g mandlových plátků • sůl • pepř • petrželka Recept pstruh na mandlích připravíme takto:
Pstruhy vykucháme, omyjeme a oteřeme, namočíme do osoleného a opepřeného mléka a poté obalíme v mouce. Ve větší pánvi rozehřejeme 40g másla a pstruha na něm pomalu opékáme (8 minut na každé straně). Na menší pánvi rozehřejeme zbytek másla a na něm opražíme mandle dozlatova. Při podávání pstruhy jemně posypeme nasekanou petrželkou, opraženými mandlemi a obložíme čtvrtkami citrónu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na mandlích nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Pstruh na grilu Pstruh na grilu II Pstruh na houbách Pstruh na hřibech Pstruh na másle Pstruh na másle a víně Pstruh na modro Pstruh na roštu Pstruh na rozmarýnu Pstruh na sardeli Pstruh na slanině Pstruh na slanině II Pstruh na smetaně Pstruh na šalvěji Pstruh na tokajském víně |
|