KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Přírodní vepřový řízek s fazolemiKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 4 vepřové řízky po cca 150 g • 1 cibuli • olej, 1 konzervu(425 ml) červených fazolí • 1 konzervu(425 ml) sladké kukuřice • 1/4 l rajčatového kečupu • sůl • bílý pepř • tabasco Recept přírodní vepřový řízek s fazolemi připravíme takto:
Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm osmažíme, až zesklovatí. Fazole a kukuřici necháme na sítu okapat a přidáme k osmažené cibuli. Přilijeme kečup a vše za stálého míchání na malém plameni asi 3 minuty vaříme. Potom zeleninu pikantně ochutíme solí, pepřem a tabascem. V pánvi rozpálíme zbytek oleje a vepřové řízky na něm přibližně 3 minuty po každé straně smažíme. Potom je osolíme a opepříme. Řízky upravíme na talířích s fazolemi a kukuřicí, podáváme ozdobené plněnými olivami a petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Přírodní vepřový řízek s fazolemi nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Anglický řízek Barevný vepřový guláš Bělehradský vepřový řízek Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborové špecle s vepřovým masem Brněnský řízek Buřty na pivu s fazolemi Bylinkový řízek v česnekovém oleji Carský řízek Cikánský řízek Císařský řízek Černohorský řízek Čínské nudle s vepřovým masem Dušená mrkev s vepřovým masem Holandský fazolový řízek |
|