KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Polabské kotletyKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 4 kotlety • 10 dkg šunky • cibule • hladká mouka • olej • sůl • česnek • bešamel Recept polabské kotlety připravíme takto:
Cibuli nakrájíme a zpěníme na oleji, naklepeme kotlety, osolíme, opepříme, potřeme nastrouhaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na cibuli. Pak přidáme na nudličky nakrájenou šunku a dusíme asi 30 minut. Zahustíme bešamelem a krátce povaříme. Podáváme s hranolky nebo vařenými brambory nebo s knedlíky se špenátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Polabské kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Balkánské telecí kotlety Balkánské vepřové kotlety Bramborové kotlety se šunkou Ďábelské kotlety Dušené vepřové kotlety Egyptské jehněčí kotlety Fazolové kotlety Grilované kotlety Bordeaux Irské plněné kotlety Jehněčí kotlety Jehněčí kotlety na bylinkách Jehněčí kotlety po anglicku Jehněčí kotlety po srbsku Jehněčí kotlety se sýrem Jehněčí kotlety se zeleninou |
|