KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pivní bramborák s uzeným masemKategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla![]() • 1 kg brambor • 2 vejce • 100 ml světlého piva • hladká mouka • česnek • sůl • pepř • majoránka • 100 g uzeného masa • tuk nebo olej Recept pivní bramborák s uzeným masem připravíme takto:
Oloupané brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso a směs rozetřeme lžící na pánev s rozpáleným tukem. Smažíme po obou stranách dozlatova. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivní bramborák s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Baklažány plněné masem Bílé zelí s jehněčím masem a jablky Bramborové pirohy s uzeným masem Bramborové špalky s uzeným masem a se zelím Bramborové špecle s kuřecím masem Bramborové špecle s uzeným masem Bramborové špecle s vepřovým masem Bramborový guláš s mletým masem Brambory zapečené s masem a bílým zelím Celozrnné špagety s kysaným zelím a uzeným tofu Cuketový bramborák Česnekové špagety s uzeným masem Čínské nudle s vepřovým masem Čočka s uzeným masem Drštky na paprice se škvarky a uzeným masem |
|