KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pekingské masoKategorie: hlavní jídla, hovězí maso![]() • 500 g hovězí roštěné nebo svíčkové • 3 kapie • 1 cibule • 1 vejce • 1 lžíce vína • 1 lžíce sójové omáčky • sůl • vegeta • zázvor • mletá pálivá paprika • lžička cukru Recept pekingské maso připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, cukrem, paprikou a zázvorem, prudce opečeme na pánvi ze všech stran, přidáme nakrájenou cibuli a kápie a mícháme asi 3 minuty. Nakonec dochutíme sójovou omáčkou, vegetou a solí. Podáváme s dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pekingské maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bavorský masový kotlík Beraní maso na česneku Bosenské masové kuličky Burgundské hovězí maso Dalmátské dušené hovězí maso Drůbeží maso v alobalu Dušené hovězí maso na houbách Dušené hovězí maso s křenem Dušené klokaní maso Dušené kozí maso Dušené skopové maso Dušené sójové maso s mrkví Dušené srnčí maso Dušené telecí maso Dušené telecí maso II |
|