KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pečený candát na víně se smetanouKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 1 candát • slanina • kořenová zelenina • 1 smetana • 1 dcl bílého vína • koření na rybu • olej • pažitka Recept pečený candát na víně se smetanou připravíme takto:
Do pekáče dáme olej, nakrájenou slaninu, zeleninu nakrájenou na nudličky a okořeněnou a nasolenou rybu. Pečeme chvíli v troubě při 200-250°C, pak zalijeme vínem a asi po 5 minutách zalijeme smetanou a dopečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pečený candát na víně se smetanou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bedly na víně Bramboráčky se zakysanou smetanou Bramborový trhanec s kysanou smetanou Brambory se zelím a smetanou Brambory zapečené se smetanou Candát na rýži se smetanou Čočka na víně Drůbeží játra na víně Drůbeží játra se smetanou Dušená koroptev na víně Dušená krůta na víně Dušené hovězí na víně Fettuccine se smetanou a žampióny Filé pečené se smetanou a hořčicí Houbová omáčka se smetanou |
|