KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pečená krkovičkaKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 1 kg vepřové krkovičky bez kosti • 5 cibulí • 300 g sýra • 1 ostrý kečup • 1 majonéza • sůl • pepř • olej Recept pečená krkovička připravíme takto:
Krkovičku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme a plátky uložíme do pekáče vymazaného trochou oleje. Maso posypeme cibulí nakrájenou na kostičky, polijeme kečupem a majonézou (cibule, kečup i majonéza musí být rozloženy po celém povrchu) a pečeme přikryté asi 1 hodinu v předehřáté troubě při 200°C. 10 minut před koncem pečení krkovičku posypeme nastrouhaným sýrem a odkrytou ji zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pečená krkovička nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Pečená beraní žebra Pečená divoká kachna Pečená dýně Pečená husa Pečená husí játra po maďarsku Pečená jehněčí kýta Pečená jehněčí plec Pečená jehněčí žebírka na rozmarýnu s fazolkami Pečená kachna Pečená kachna na černém pivu Pečená kachna s červeným zelím Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s višňovou omáčkou Pečená kachní stehna s ovocem Pečená koroptev |
|