KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Pangasius po pytlácku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept pangasius po pytlácku potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g pangase
   • 200 g žampionů
   • 150 g slaniny
   • 100 g červené cibule
   • 100 g pórku
   • 1 feferonka
   • 1-2 dcl červeného vína
   • kukuřičný škrob
   • sůl
   • citron
Recept pangasius po pytlácku připravíme takto:
Filety osolíme, pokropíme citrónem a v pánvi na oleji pomalu opečeme. Opečené filety vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku dáme žampiony nakrájené na plátky, slaninu nakrájenou na nudličky, nakrájenou cibuli a pórek a orestujeme. Pak přidáme nakrájenou feferonku, zalijeme vínem, krátce podusíme, osolíme a zahustíme dle chuti škrobem rozmíchaným ve vodě. Pangase po pytlácku podáváme s vařenými brambory a přelijeme jej omáčkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pangasius po pytlácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Pangasius   Pangasius na zázvoru   Pangasius s mozzarellou   Pangasius v žampionech   Srnčí po pytlácku  




©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!