KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Normandské vepřové kotletyKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 4 vepřové kotlety • 4 jablka • 2 lžíce másla • sůl • mletý bílý pepř • mletá skořice Recept normandské vepřové kotlety připravíme takto:
Maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém másle z obou stran osmažíme. Jablka oloupeme, nakrájíme, naskládáme do máslem vymazané zapékací misky, osolíme, opepříme a poprášíme mletou skořicí. Vše zakapeme výpekem ze smažení, poklademe kotletami a přikryté dusíme v troubě do změknutí. Podáváme nejlépe s opečenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Normandské vepřové kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Balkánské telecí kotlety Balkánské vepřové kotlety Bramborové kotlety se šunkou Čínské vepřové v karamelu Ďábelské kotlety Dušené vepřové koleno Dušené vepřové kotlety Dušené vepřové ledvinky Egyptské jehněčí kotlety Fazolové kotlety Grilované kotlety Bordeaux Grilované vepřové plátky plněné drůbežími játry Chop-Suey z vepřového masa Irské plněné kotlety Jehněčí kotlety |
|