KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Námořnické kotlety

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Na recept námořnické kotlety potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřových kotlet bez kostí
   • 2 cibule
   • 8 stroužků česneku
   • 3 sterilované okurky
   • 1 menší plechovka sterilovaných žampionů
   • 50 ml olivového oleje
   • 5 lžic rajského protlaku
   • 1 šlehačka
   • jíška
   • worchesterová omáčka
   • pepř
Recept námořnické kotlety připravíme takto:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky nakrájený česnek i okurky, zalijeme vodou (množství dle potřeby) a dusíme 10 až 15 minut do změknutí. Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worchesterové omáčky, zahustíme jíškou a mírně povaříme. Nakonec přilijeme šlehačku a dochutíme.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!