KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Nadívaní pstruzi

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept nadívaní pstruzi potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi
   • 4 větší plátky slaniny
   • 1 cibule
   • 1 rajče
   • 40 g másla
   • sůl
   • pepř
   • pár větviček tymiánu
   • petrželka
   • šťáva z 1 citronu
   • 1 citron
Recept nadívaní pstruzi připravíme takto:
Vykuchané pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a zalijeme šťávou z půlky citronu a necháme v chladu půl hodiny odležet. Celý citron nakrájíme na plátky, rajče a cibuli. Ryby osušíme, zevnitř opepříme, naplníme kolečky cibule, rajčat a citronu, snítkami petrželky a tymiánu a do každého dáme plátek másla. Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni kolečko citronu a sepneme párátkem. Ryby dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě asi půl hodiny.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!