KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Maďarský gulášKategorie: hlavní jídla, hovězí maso![]() • 500 g hovězí kližky • 50 g tuku • 2 velké cibule • lžíce sladké mleté papriky • 2 lžíce rajského protlaku nebo 2 oloupaná rajčata • 2 zelené papriky • sůl • česnek Recept maďarský guláš připravíme takto:
Maso nakrájené na kostky opečeme rychle na pánvičce. V kastrolu rozehřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli dorůžova. Sundáme z plotýnky, přidáme mletou papriku, na proužky pokrájenou syrovou papriku, protlak nebo na kostičky pokrájená rajčata, opečené maso a promícháme. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Až je maso měkké, přidáme prolisovaný česnek. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou Bramborový guláš se zeleninou |
|