KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Labužnický gulášKategorie: hlavní jídla, hovězí maso![]() • 600 g předního hovězího masa • 50 g sádla • 500 g cibule • sůl • pepř • lžička sladké papriky • 1 feferonka • 2 lžíce rajčatového protlaku • lžíce hladké mouky • kousek masoxu • majoránka Recept labužnický guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky, v kastrolu rozehřejeme sádlo, usmažíme dozlatova nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř, papriku, rozkrájenou feferonku, protlak a vše necháme vydusit do tuku. Guláš zaprášíme moukou, necháme osmahnout, podlijeme 3 sběračkami horké vody, přidáme masox a povaříme, až maso změkne a tuk se odděluje od šťávy. Nakonec posypeme majoránkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Labužnický guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou Bramborový guláš se zeleninou |
|