KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Labužnická roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Na recept labužnická roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 plátky roštené po 150 g
   • 1 kyselá okurka
   • 100 g čerstvých žampiónů
   • 0,5 dcl bílého vína
   • 4 lžíce kečupu
   • 2 dcl smetany na šlehání
   • 40 g másla
   • olej
   • sůl
   • mletý černý pepř
Recept labužnická roštěná připravíme takto:
Očištěné a odblaněné maso jemně naklepeme, potřeme olejem a necháme 1 den v chladničce. V rozehřátém oleji plátky masa opečeme z obou stran tak, aby uvnitř zůstaly ještě růžové, osolíme a uložíme na teplé talíře. Do výpeku přidáme máslo, nakrájenou okurku a žampióny a osmahneme, pak zalijeme bílym vínem a kečupom a povaříme. Potom vmícháme ušlehanou smetanu, prohřejeme a nalijeme na roštěnky. Podávame s dušenou rýží nebo bramborami.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!