KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Kuřecí játra po gruzínsku

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Na recept kuřecí játra po gruzínsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg kuřecích jater
   • 100 g slaniny
   • 1 velká cibule
   • 4 stroužky česneku
   • 150 ml sladké smetany
   • 4 vejce
   • olivový olej
   • sůl
   • pepř
   • 1 lžíce rajského protlaku
   • 1 lžíce nasekaného kopru
Recept kuřecí játra po gruzínsku připravíme takto:
Játra očištíme, omyjeme, osušíme, zprudka opečeme na olivovém oleji, vyjmeme a uchováme v teple. Na výpeku orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na větší dílky nakrájenou slaninu. Potom přidáme játra, lehce promícháme, přidáme rajský protlak a nasekaný kopr, zalijeme vejci rozšlehanými se smetanou, dochutíme solí a pepřem, vložíme do předehřáté trouby a zapečeme. Kuřecí játra po gruzínsku podáváme s vařenými brambory.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!