KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Kuřecí játra po gruzínskuKategorie: hlavní jídla, vnitřnosti![]() • 1 kg kuřecích jater • 100 g slaniny • 1 velká cibule • 4 stroužky česneku • 150 ml sladké smetany • 4 vejce • olivový olej • sůl • pepř • 1 lžíce rajského protlaku • 1 lžíce nasekaného kopru Recept kuřecí játra po gruzínsku připravíme takto:
Játra očištíme, omyjeme, osušíme, zprudka opečeme na olivovém oleji, vyjmeme a uchováme v teple. Na výpeku orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na větší dílky nakrájenou slaninu. Potom přidáme játra, lehce promícháme, přidáme rajský protlak a nasekaný kopr, zalijeme vejci rozšlehanými se smetanou, dochutíme solí a pepřem, vložíme do předehřáté trouby a zapečeme. Kuřecí játra po gruzínsku podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kuřecí játra po gruzínsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Andaluzská vepřová játra Anglická telecí játra Anglická vepřová játra Arabská hovězí játra Berlínská játra Čertovská kuřecí játra Čínská játra Ďábelská játra Drůbeží játra na cibulce Drůbeží játra na jehle Drůbeží játra na kari Drůbeží játra na medu Drůbeží játra na pikantní způsob Drůbeží játra na víně Drůbeží játra se smetanou |
|