KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Křivoklátský gulášKategorie: hlavní jídla![]() • 1,5 kg hovězího předního masa • 300 g špeku • 500 g cibule • 300 g žampionů • 300 ml piva • 500 g chleba • 50 g rajčatového protlaku • 20 g mleté papriky • sůl • pepř • kmín • česnek • majoránka • 200 g oleje Recept křivoklátský guláš připravíme takto:
Z cibule, papriky a rajského protlaku připravíme základ, na kterém podusíme na kostky nakrájené maso. Ochutíme česnekem, majoránkou, solí, kmínem a zalijeme pivem. Těsně před dokončením zahustíme nastrouhaným chlebem. Osmahneme slaninu, cibuli a nakrájené žampióny a touto směsí ozdobíme porce hotového guláše. Křivoklátský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Křivoklátský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou Bramborový guláš se zeleninou |
|