KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Kantonské nudle IIKategorie: hlavní jídla, drůbeží maso![]() • vařené kuřecí maso • šunka • černé houby • ploché nudle • hlávkové zelí • konzervovaný bambus • vývar • olej • sůl • glutasol • petrželka • bílý pepř • solamyl Recept kantonské nudle připravíme takto:
Nudle uvaříme, propláchneme a necháme okapat. Pak je osmahneme v pánvi na oleji, osmažené vyndáme a uchováme v teple. Do oleje dáme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem, přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby, ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem a podusíme. Směsí přelijeme porce nudlí, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou a můžeme podávat. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kantonské nudle II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Čínské nudle s vepřovým masem Čočkový kotlík s nudlemi Farmářovy nudle Hanácké nudle Kantonské kuřecí závitky Kantonské nudle Kuřecí smetanové nudle Rajčatové nudle s česnekem a bazalkou Smažené rýžové nudle s kuřecím masem Široké nudle s kozím sýrem Široké nudle s rajčaty a bazalkou Vejce s nudlemi a sýrem Vepřové smetanové nudle Zapečené nudle s houbami |
|