KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Kančí guláš s oreganemKategorie: hlavní jídla, zvěřina![]() • 700 g kančího masa • 500 g cibule • 3 stroužky česneku • 2 lžíce sádla • 1 vrchovatá lžička sladké papriky • 1 lžička pálivé papriky • 1 lžíce oregana • sůl • vývar z kostky • 2 -3 lžíce tmavé instantní jíšky • 2 lžíce zavařených brusinek Recept kančí guláš s oreganem připravíme takto:
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném másle v kastrolu. Jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky. Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké. Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kančí guláš s oreganem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou Bramborový guláš se zeleninou |
|