KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Kančí guláš s oreganem

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Na recept kančí guláš s oreganem potřebujeme tyto suroviny:

   • 700 g kančího masa
   • 500 g cibule
   • 3 stroužky česneku
   • 2 lžíce sádla
   • 1 vrchovatá lžička sladké papriky
   • 1 lžička pálivé papriky
   • 1 lžíce oregana
   • sůl
   • vývar z kostky
   • 2 -3 lžíce tmavé instantní jíšky
   • 2 lžíce zavařených brusinek
Recept kančí guláš s oreganem připravíme takto:
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném másle v kastrolu. Jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky. Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké. Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!