KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Kanadský králíkKategorie: hlavní jídla, králičí maso![]() • 1 králík • 4 stroužky česneku • 250 ml kečupu • sójová omáčka • worcestr • sůl • černý pepř • chilli koření Recept kanadský králík připravíme takto:
Králíka naporcujeme, zalijeme marinádou, kterou připravíme tak, že smícháme všechny ingredience dohromady. Mäso necháme v marinádě a v chladu uležet 24 hodin. Druhý den dáme maso do pekáče, trochu podlijeme a upečeme. Podáváme s brambory nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kanadský králík nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Birminghamský smažený králík Bůčková roláda s králíkem Ďábelský králík Dušený králík Dušený králík na šípkách Dušený králík s křenem Labužnický králík Moravský králík Myslivecký králík na smetaně Naložený lesnický králík Pečený divoký králík Pečený králík na petrželce Pečený králík na víně Pikantní králík Provensálský králík na vejcích |
|