KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Kachní prsa na černém pivěKategorie: hlavní jídla, drůbeží maso![]() • 4 kachní prsa bez kosti • 1 cibule • 200 ml černého piva • sůl • špetka mletého divokého koření (směs) • 3 lžíce hladké mouky • 1 lžíce másla • 1 lžíce oleje • 1 lžička cukru Recept kachní prsa na černém pivě připravíme takto:
Maso osolíme, posypeme divokým kořením a obalíme v mouce. V pekáči rozehřejeme máslo s olejem, přidáme cukr a nadrobno nakrájenou cibuli a za stálého míchání necháme pomalu zkaramelizovat. Pak do pekáče vložíme maso, opečeme z obou stran, podlijeme pivem a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C do měkka. Podáváme s neředěným výpekem, nejlépe s bramborovým knedlíkem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kachní prsa na černém pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Divočák na pivě se zelím Dušená husí prsa Hovězí guláš na pivě Hovězí maso na pivě Hovězí na černém pivě Hovězí na pivě Hovězí nudličky na pivě Hovězí plátky na pivě Kachní guláš se zelím Kachní perkelt Kachní prsa s bramborovými placičkami Kachní prsa s pomerančovou omáčkou Kachní prsa se slivovicí Kachní stehna na pivě Kapr dušený na pivě |
|