KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Kachní prsa na černém pivě

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Na recept kachní prsa na černém pivě potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 kachní prsa bez kosti
   • 1 cibule
   • 200 ml černého piva
   • sůl
   • špetka mletého divokého koření (směs)
   • 3 lžíce hladké mouky
   • 1 lžíce másla
   • 1 lžíce oleje
   • 1 lžička cukru
Recept kachní prsa na černém pivě připravíme takto:
Maso osolíme, posypeme divokým kořením a obalíme v mouce. V pekáči rozehřejeme máslo s olejem, přidáme cukr a nadrobno nakrájenou cibuli a za stálého míchání necháme pomalu zkaramelizovat. Pak do pekáče vložíme maso, opečeme z obou stran, podlijeme pivem a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C do měkka. Podáváme s neředěným výpekem, nejlépe s bramborovým knedlíkem.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!