KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí na smetaně

Kategorie: hlavní jídla

Na recept jehněčí na smetaně potřebujeme tyto suroviny:

   • jehněčí plec
   • slanina
   • cibule
   • celer
   • mrkev
   • petržel
   • sádlo
   • vývar
   • sůl
   • pepř
   • bobkový list
   • nové koření
   • celý pepř
   • citron
   • hořčice
   • cukr
   • ocet
   • smetana
   • 1 brambor
Recept jehněčí na smetaně připravíme takto:
Maso protkneme slaninou a opečeme na sádle. Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a lehce osmahneme na sádle. Přidáme maso a osmahneme. Poté přidáme divoké koření. Citrón omyjeme, nakrájíme na plátky, ty položíme na maso, podlijeme vodou a přikryté pokličkou dusíme. Měkké maso vyjmeme. Do hrnce přidáme hořčici, ocet, cukr, sůl a vařený oloupaný brambor, rozmixujeme a přidáme smetanu. Poté vše zředíme vývarem. Maso nakrájíme na plátky. Jehněčí na smetaně podáváme s houskovými knedlíky.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!