KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí maso s fazolkami

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí maso s fazolkami potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g jehněčího masa
   • 500 g fazolek
   • 2 cibule
   • 3 lžíce sádla
   • sůl
   • 0,25 l kyselé smetany
   • půl lžičky mleté papriky
Recept jehněčí maso s fazolkami připravíme takto:
Cibuli nakrájenou nadrobno podusíme na sádle. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibuli. Mezitím dusíme také na sádle očistěné fazolky, rozkrojené po délce. Změklé maso a fazolky smícháme do žáruvzdorné nádoby, zalijeme smetanou a zapečeme.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!