KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Jehněčí maso na česnekuKategorie: hlavní jídla, skopové maso![]() • jehněčí zadek • 100 g slaniny • sůl • 4 stroužky česneku • 50 g másla • 1 lžička hladké mouky Recept jehněčí maso na česneku připravíme takto:
Maso protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí, dáme do pekáče,přidáme máslo a přikryté pečeme (podle potřeby podléváme horkou vodou). Až je maso poloměkké, odkryjeme a dopečeme dočervena. Upečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, chvíli osmahneme, pak zalijeme trochou horké vody a krátce povaříme. Jehněčí maso na česneku podáváme s vařenými brambory a dušeným špenátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Aljašská treska na česneku Bavorský masový kotlík Bažant na česneku Beraní maso na česneku Bosenské masové kuličky Burgundské hovězí maso Dalmátské dušené hovězí maso Drůbeží maso v alobalu Dušené hovězí maso na houbách Dušené hovězí maso s křenem Dušené klokaní maso Dušené kozí maso Dušené skopové maso Dušené sójové maso s mrkví Dušené srnčí maso |
|