KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí maso na česneku

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí maso na česneku potřebujeme tyto suroviny:

   • jehněčí zadek
   • 100 g slaniny
   • sůl
   • 4 stroužky česneku
   • 50 g másla
   • 1 lžička hladké mouky
Recept jehněčí maso na česneku připravíme takto:
Maso protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí, dáme do pekáče,přidáme máslo a přikryté pečeme (podle potřeby podléváme horkou vodou). Až je maso poloměkké, odkryjeme a dopečeme dočervena. Upečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, chvíli osmahneme, pak zalijeme trochou horké vody a krátce povaříme. Jehněčí maso na česneku podáváme s vařenými brambory a dušeným špenátem.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!