KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí kotletky v česnekové strouhance

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí kotletky v česnekové strouhance potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 jehněčí hřebínky s kostí (8 kotletek)
   • 2 stroužky česneku
   • 2 vejce
   • strouhanka
   • sůl
   • pepř
   • olej
Recept jehněčí kotletky v česnekové strouhance připravíme takto:
Česnek oloupeme, nastrouháme a důkladně promícháme se strouhankou. Jehněčí hřebínek rozdělíme na jednotlivé kotletky s kostí, osolíme, opepříme, obalíme postupně v rozšlehaném vejci a česnekové strouhance a pomalu smažíme ve středně rozpáleném oleji. Jehněčí kotletky podáváme s bramborovou kaší.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!