KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí karbanátky

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí karbanátky potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g mletého jehněčího masa
   • 1 cibule
   • 8 stroužků česneku
   • špetka sušeného oregana
   • špetka sušené majoránky
   • 2 vejce
   • sůl
   • pepř
   • 4 lžíce strouhanky
   • olej na smažení
Recept jehněčí karbanátky připravíme takto:
Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nasekáme na drobné kostičky. Mleté jehněčí maso promícháme v míse s cibulí a prolisovaným česnekem, ochutíme solí, pepřem, špetkou oregana a majoránky, přidáme vejce a strouhanku a důkladně promícháme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, ze směsi tvoříme karbanátky a smažíme je po obou stranách dozlatova. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!