KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 dkg jehněčí kýty
   • 10 dkg červených fazolí
   • 15 dkg zelených paprik
   • 1 lžíce hladk mouky
   • 1 cibule
   • 5 dkg fazolových lusků
   • 2 lžíce oleje
   • 1 lžíce protlaku
   • sůl
   • pepř
   • drcený kmín
Recept jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou připravíme takto:
Jehněčí kýtu nakrájíme na menší kostky. Fazole uvaříme zvlášt. Oloupanou cibuli nakrájíme a necháme na oleji zhnědnout. Přidáme maso, sůl, pepř a kmín, rajský protlak a vše orestujeme. Přlijeme trochu vody a dusíme až je maso měkké. Nakonec vložíme nakrájenou zelenou papriku, uvařené fazole a lusky, zahustíme moukou, provaříme a dochutíme.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!