KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninouKategorie: hlavní jídla, skopové maso![]() • 60 dkg jehněčí kýty • 10 dkg červených fazolí • 15 dkg zelených paprik • 1 lžíce hladk mouky • 1 cibule • 5 dkg fazolových lusků • 2 lžíce oleje • 1 lžíce protlaku • sůl • pepř • drcený kmín Recept jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou připravíme takto:
Jehněčí kýtu nakrájíme na menší kostky. Fazole uvaříme zvlášt. Oloupanou cibuli nakrájíme a necháme na oleji zhnědnout. Přidáme maso, sůl, pepř a kmín, rajský protlak a vše orestujeme. Přlijeme trochu vody a dusíme až je maso měkké. Nakonec vložíme nakrájenou zelenou papriku, uvařené fazole a lusky, zahustíme moukou, provaříme a dochutíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborové karbanátky se zeleninou Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou |
|