KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Hovězí po burgundskuKategorie: hlavní jídla, hovězí maso![]() • 750 g hovězího zadního masa • 100 g slaniny • 300 g cibule • 150 g karotky • 100 g sterilovaných cibulek • 2 dcl červeného vína • 50 g másla • sůl • drcený černý pepř Recept hovězí po burgundsku připravíme takto:
Slaninu nakrájíme na kostičky a na másle zvolna zahřejeme. Pak přidáme na větší kousky nakrájené maso a opékáme. Po 5 minutách přidáme cibuli, sůl a drcený pepř a opékáme. Pak zalijeme vínem a zvolna dusíme. Do téměř měkkého masa přidáme na plátky nakrájenou karotku a cibulky, podlijeme trochou vody a zvolna dusíme doměkka. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí po burgundsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Hovězí eintopf Hovězí guláš Hovězí guláš Jadran Hovězí guláš na pivě Hovězí guláš na víně Hovězí guláš s cuketou Hovězí guláš s černým pivem Hovězí guláš s červenými fazolemi Hovězí guláš s fazolemi Hovězí guláš s houbami Hovězí guláš s jablky Hovězí jazyk na smetaně Hovězí klopsy v rajské omáčce Hovězí kostky s mrkví Hovězí kotlíkový guláš |
|