KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí perkelt

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Na recept hovězí perkelt potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g hovězího zadního masa
   • 4 velké cibule
   • 2 slovenské papriky
   • 4 velká rajčata
   • sádlo
   • sladká mletá paprika
   • sůl
   • mletý černý pepř
Recept hovězí perkelt připravíme takto:
V hrnci na sádle orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vroucí vodou. Do vroucí vody vložíme na velké kostky nakrájené maso. Rajčata a zelené papriky nakrájíme na menší kousky a přidáme k masu. Za stálého podlévání uvaříme maso do měkka. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinovými noky.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!