KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Hovězí perkeltKategorie: hlavní jídla, hovězí maso![]() • 600 g hovězího zadního masa • 4 velké cibule • 2 slovenské papriky • 4 velká rajčata • sádlo • sladká mletá paprika • sůl • mletý černý pepř Recept hovězí perkelt připravíme takto:
V hrnci na sádle orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vroucí vodou. Do vroucí vody vložíme na velké kostky nakrájené maso. Rajčata a zelené papriky nakrájíme na menší kousky a přidáme k masu. Za stálého podlévání uvaříme maso do měkka. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinovými noky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Houbový perkelt Hovězí eintopf Hovězí guláš Hovězí guláš Jadran Hovězí guláš na pivě Hovězí guláš na víně Hovězí guláš s cuketou Hovězí guláš s černým pivem Hovězí guláš s červenými fazolemi Hovězí guláš s fazolemi Hovězí guláš s houbami Hovězí guláš s jablky Hovězí jazyk na smetaně Hovězí klopsy v rajské omáčce Hovězí kostky s mrkví |
|